fbpx

Tirana sot dhe nesër pa drita, ja zonat dhe oraret

OSHEE ka bërë me dije se sot dhe nesër disa zona të Tiranës nuk do të kenë energji elektrike.

Raportohet se dritat do të shkëputen si pasojë e punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e disa kabinave në kryeqytet.

Zonat ku të mungojë energjia

5 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht zona Yzberisht, rruga “Mine Peza, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”

6 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht: rruga “Androkli Kostallari”, rruga “Hysen ZHura” rruga “Todi Shkurti”