U rrahën në mes të televizionit/Si u ribashkuan Fiqiri  Xibri dhe Kol Nikolla

Dy drejtuesit e sindikatave, Fiqiri Xibri dhe Kol Nikolla që u përplasën fizikisht, duke goditur njëri-tjetrin me grushte në studion e televizionit Scan.

Ata tentuan ta fshehin konfrontimin fizik, por më pas e pranuan që ishin rrahur.

Në studion e News 24, dy sindikalistët thanë se tani bërë bashkë duke pranuar t’i shtrëngojnë dorën njëri-tjetrit.