fbpx

VIDEO/ Bëri gafa në Parlament, kolegët lëshojnë perla për Majlinda Halilajn

Pasi e provoi duke folur e duke shkruar dhe nuk pati sukses, këtë të hënë, Majlinda Halilaj provoi të shkëlqejë përmes heshtjes.

Kur ka kaluar më shumë se një javë nga fjalimi i Korporatës, deputetët kanë mendime të ndryshme për kolegen e tyre.

Shumica jua hedhin fajin emocioneve.

Të tjerë nuk komentojnë.

Kujtim Gjuzi është si përherë origjinal.

“Majlinda Halili është një zonjë jo vetëm e mençur por edhe e bukur dhe është deputetja e parlamentit të Republikës së Shqipërisë”, tha Gjuzi.

Majlinda Halilaj është deputete që prej marsit, dhe ka zënë karrigen e Lulzim Bashës.