Video drithëruese/ Mamaja torturon fëmijën 10 vjeç, e mbyll në kafazin e qenve vetëm se nuk iu bind

Në video shihet që një grua e cila dhunon barbarisht një djalë 10-vjeçar. Pasi e rreh në mënyrën më të rëndë të mundshme ajo e mbyll në të njëjtin kafaz ku kishte dhe qen.

Videoja e rëndë është publikuar nga media e njohur amerikane CNN.

Aktet vandale kanë ndodhur në Nigeri, ku një grua 24-vjeçare rrahu keq një 10-vjeçar, e cila është arrestuar menjëherë pas publikimit të kësaj videoje.