fbpx

Ambasadori Britanik takon Aida Hajnajn, mesazhi i rëndësishëm për krijimin e BKH

Një tjetër shtet e rëndësishëm e përshëndet krijimin e Byrosë Kombëtare të Hetimit

Ambasadori Britanik, Duncan Norman ka zhvilluar sot një takim me kryetaren e këtij institucioni , Aida Hajnajn.

“Takim i mirë me drejtoren e Byrosë Kombëtare të Hetimit, Aida Hajnaj. Krijimi i BKH-së është progres i prekshëm për reformën në Drejtësi, pavarësinë e gjyqësorit, luftën kundër korrupsionit dhe lajme të këqija për ata që mburren me ligjin.”, ka nënvizuar Norman.