“Bashkë më 16 shkurt”, Basha në Vlorë

Protesta e paracaktuar e opozitës më 16 shkurt me afron dhe Basha ka vijuar edhe sot takimet intensive me qytetarët.

Ai ishte sot në qytetin e Vlorës, ku në takime atje u ka prezantuar vlonjatëve programin e PD-së, ndërsa ka përshkuar në këmbë një nga rrugët e qytetit dhe ka ndaluar dyqan më dyqan.

Basha tha se duhen ndezur motorët e ekonomisë për punësimin më së shumti, ndërkohë që qytetarët i janë ankuar liderit të opozitës për situatën e rëndë ekonomike. /real-news.tv/