fbpx

Bllokim rrugësh dhe djegie gomash, momentet më pikante nga protesta e opozitës në foto

Simpatizantë të partive të opozitës dhe drejtuesit kryesorë të saj janë shpërndarë sot në 5 qarqe të ndryshme të vendit si në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier dhe Lezhë.

Lideri i opozitës Basha ishte në Milot ndërsa kryetarja e LSI-së Kryemadhi në rrethrrotullimin e Plepave në Durrës.

Lulzim Basha tha se opozita lufton një kauzë të drejtë, për një qeveri të çliruar nga krimi dhe zgjedhje të lira. Sipas tij klika e krimit e bërë njësh me qeverinë që kemi përballë do të shembet nga themele

Ndërkohë që këto protesta janë shoqëruar edhe me incidente të ndryshme.

1 7c86d710-0ce4-4cdf-89c7-a9cdf38d51dd (1) 7c86d710-0ce4-4cdf-89c7-a9cdf38d51dd 10 12 13 14 15 16 17 18 19 46f94f67-241d-40f6-b3be-3c5354dbe4bc-1024x682 185ed388-6f1e-41cc-9d29-4ab943308421 804f7c49-6453-4e47-8ead-a8b02772b54d (1) 804f7c49-6453-4e47-8ead-a8b02772b54d 9795953d-0e2c-4a59-bb5c-7ab9f0061bbe b069698d-b1a8-487e-a2fd-4e3643824750-1024x682 c5ebaee9-eb64-44c6-9391-08fcb9a5c124 df32bb7b-7f72-475a-915d-2afce4ef7ad0 e29f3351-f130-4fa6-b812-4bb90fa7f3d0 (1) e29f3351-f130-4fa6-b812-4bb90fa7f3d0
<
>