fbpx

COVID ‘futet’ te Gjykata e Korçës, 3 punonjës të prekur, 10 të tjerëve u merren tamponët

Edhe në Gjykatën e Shkallës së parë në Korçë janë regjistruar tre raste me Covid-19.

Sekretarja e gjykatës ka rezultuar pozitive si dhe 2 punonjëse të tjera të cilat ishin në një zyrë me të.

Janë marrë tamponet për 10 punonjës te tjerë që kanë patur kontakte, priten përgjigjet.