Deputetët mbyllin pushimet, të hënën të gjithë në punë

Ditën e hënë do të nisë sesioni i ri parlamentar. Seanca e parë plenare do të zhvillohet në orën 18:00.

Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar njoftimi edhe rendi i ditës, ku do të miratohet programi i punës dhe kalendari.

Këtë sesion parlamentar pritet që të miratohen disa ligje të rëndësishme.

Përballë shumicës do të jetë opozita e re, pasi PD-LSI dhe aleatët e tjerë i dogjën mandatet dhe braktisën Kuvendin.