fbpx

“E deklaroj që këtu që…”, Kujtim Gjuzi merr gjobë për mos mbajtjen e maskës, reagon ashpër

Deputeti Kujtim Gjuzi ka reaguar në Parlament në lidhje me marrjen e gjobës pasi nuk kishte mbajtur maskë në ambientet e jashtme.

Ai madje deklaroi se nuk do ta mbajë maskën pasi nuk të mbron.

“Unë kam marrë një gjobë nga Policia e Shtetit por nuk mund të njihen vendimet e Ramës kur ato nuk vijnë në Kuvend, Maska sipas mjekëve në Akademinë Kombëtare të Shkencave thonë që maska nuk të mbron dhe deklaroj këtu se unë nuk do ta mbajë maskën”, tha Gjuzi.