fbpx

E-Parlament, hapet tenderi 45.5 milionë lekë

kuvendii.jpg

Kuvendi i Shqipërisë ka hapur tenderin për platformën E – Parlament. Në sistemi e mirëmbajtjes së aktivitetit legjislativ do të investohen deri në 45.534.003 milionë lekë.

Të gjithë aplikantët do të kenë mundësinë të paraqesin kërkesat e tyre deri më 8 korrik 2019.

Ky investim i “dedikuar” për  E – Parlament, kërkon përmirësimin e infrastrukturës elektronike si dhe arritjen e një niveli maksimal të sigurisë së platformës e – parlament në ambientet e Kuvendit të Shqipërisë.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303