fbpx

Facebook lançon aplikacionin e ri për çiftet

Facebook  lançoi të martën një aplikacion të ri për çifte të quajtur “Tuned” i cili u lejon atyre të bisedojnë, të shkëmbejnë foto dhe muzikë, si dhe të kenë një afat kohor të kujtimeve të përbashkëta.

Aplikacioni aktualisht është i disponueshëm vetëm në Dyqanin e Aplikacioneve Apple në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada, sipas të dhënave nga faqja e industrisë Sensor Tower.

Produkti ishte bërë nga një ekip i vogël brenda Facebook i quajtur ekipi i New Product Experimentation (NPE), i cili ka për detyrë të ndërtojë produkte të reja të mediave sociale nga e para.

NPE e përshkruan aplikacionin si “hapësirë ​​private ku ju dhe personi juaj i rëndësishëm mund të jeni vetvetja”.

Tuned aktualisht renditet me numrin 872 në Shtetet e Bashkuara dhe 550 në Kanada në kategorinë e rrjeteve sociale, tha Sensor Tower.

Burimi: Reuters