fbpx

Foto dhe video/ Pamjet ekskluzive nga mosbindja civile e opozitës

0be54390-4b07-45b5-abf0-e31fc2dc8c01.jpg

Teksa me protesta masive opozita nuk duket se po arrin ndonjë rezultat konkret, ashtu siç kishte paralajmëruar opozita vendosi sot të thërrasë qytetarët në mosbindje civile.

Simpatizantë të partive të opozitës dhe drejtuesit kryesorë të saj janë shpërndarë në 5 qarqe të ndryshme të vendit si në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier dhe Lezhë.

Më poshtë shikonin pamje ekskluzive nga protesta:

0be54390-4b07-45b5-abf0-e31fc2dc8c01 0fdc1762-8597-4c5f-8be3-0f8254b9cce1 1 185ed388-6f1e-41cc-9d29-4ab943308421 804f7c49-6453-4e47-8ead-a8b02772b54d 9795953d-0e2c-4a59-bb5c-7ab9f0061bbe c5ebaee9-eb64-44c6-9391-08fcb9a5c124 df32bb7b-7f72-475a-915d-2afce4ef7ad0 e29f3351-f130-4fa6-b812-4bb90fa7f3d0 (1) e29f3351-f130-4fa6-b812-4bb90fa7f3d0 fb0776a2-8e0a-439b-9b19-fd09d3b6bedb
<
>
Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303