fbpx

Gjashtë raste të reja me Covid-19 në Gramsh, mes tyre një mësuese

Gjashtë raste të reja me koronavirus kanë shpërthyer në Gramsh, ku mes tyre është edhe një mësuese në shkollën “35 Vjetori”.

Ndërsa dy raste të tjera janë kontakte të punonjësve të policisë të konfirmuar më parë me Covid-19, në komisariatin e policisë Gramsh.

Deri më tani, në Gramsh rezultojnë të infektuar me koronavirus rezultojnë 8 punonjës të policisë dhe 4 mësues, kështu raporton abcnews.al.