fbpx

I merrte para studentëve për t’i kaluar në provime, arrestohet Pedagogu

Policia ka arrestuar një pedagog të fakultetit të Shkencave Sociale në universitetin “Fan Noli”  të Korçës pasi dyshohet se ka përfituar para nga studentët.

Bëhet fjalë për pedagogun Alket Dino,ndërsa si bashkëpunëtor është arrestuar dhe Xhevi Dervishi. Dino dyshohet se ka përfituar shuma monetare në këmbim të dhënies së provimeve për studentët. Ndërsa Dervishi dyshohet se ishte ndërmjetës mes pedagogut dhe nxënësve.