23-vjeçarja që fshehu drogë në organin gjenital

Ashley Beth Rolland, është një 23-vjeçare nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e cila është arrestuar pasi i janë gjetur metadon dhe dollarë brenda organit gjenital.

Teksa është marrë në pyetje, 23-vjeçarja amerikane ka thënë se nuk është në dijeni sesi kanë përfunduar aty.

Sipas “Daily Mail” 23-vjeçarja, është marrë në pyetje nga policia, pas denoncimit që kishte bërë i dashuri i saj për të. Ai e kishte kallëzuar në polici se 23-vjeçarja i kishte vjedhur plotë 5000 dollarë.

Ndërkohë amerikania gjatë hetimit të policisë ka pranuar se ka vjedhur dollarët, por ka dashur që të kontrollohej nga një police femër. Asaj ju gjetën në organin gjenital 62 kartëmonedha prej 100 dollarësh, të mbështjella dhe një qese të vogël me metadon.

Një histori e çuditshme e amerikanes që jo të gjithë kanë arritur ta besojnë. Ajo tashmë është arr estuar, duke mohuar se i ka fshehur vetë dollarët në organin gjenital të saj.