Mundësi punësimi në Ambasadën e SHBA

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë personat e interesuar për  aplikime për pozicionin e praktikantit vendas në Zyrën e Marrëdhënieve me Publikun.

Afati për të aplikuar është 23 prill 2019.

Ambasada ka publikuar edhe kriteret që duhet të përmbushen.

KLIKONI KETU per aplikimin dhe kriteret