Kush është 19-vjeçarja shqiptare që kandidon në Itali

Një 19 vjeçare me origjinë nga Kavaja do të kandidojë në zgjedhjet në Itali.

Bëhet me dije se e reja quhet Xheimina Dervishi, e cila është kandidatja me e re për Këshillin bashkiak në zonën e Lombardisë.

Ajo po kryen studimet e larta për filozofi dhe ka pasur politikën pasion të hershëm.

Zgjedhjet për bashki do të zhvillohet më 26 maj në Itali, ku bëhet me dije se janë 70 shqiptarë që kandidojnë./real-news.tv