Lëkundje të forta, ‘shkundet’ Korça nga tërmeti

Korça është shkundur sot pasdite nga një tërmet i fuqishëm.

Bëhet me dije se magnituda e tërmetit është 4.5, dhe raportohet që lëkundje të forta ka pasur edhe në Maqedoninë e Veriut.

Mësohet se shumë banorë janë frikësuar nga tërmeti dhe menjëherë kanë braktisur banesat e tyre nga paniku.