Lista e kandidatëve suedezë për deputet në PE, mes tyre një shqiptare

Në listën e kandidatëve suedezë për deputet në Bashkimin Evropian është edhe shqiptarja Arba Kokalari.

Ajo ka mbaruar studimet në Universitetin e Stokholmit për shkenca politike dhe prej vitesh është e angazhuar në politikat evropiane dhe çështje të demokracisë.

Aktualisht Arba punon edhe si specialiste e komunikimit në kompaninë “Electrolux”.