fbpx

Elita Rudi përkrah motrës, duken kaq identike!

Elita Rudi së fundi solli në jetë fëmijën e saj të parë. Ndonëse djalin e saj, Zëri po mundohet ta mbaj larg syrit të publikut ajo këtë herë ka sjellur një imazh me motrën e saj, Natyra.

 

Elita dhe motra e saj kanë një ngjashmëri aq të madhe dhe në këto fotografi kjo gjë dëshmohet edhe më shumë.

Vajzat gjakovare kanë shkëlqyer pranë njëra-tjetrës derisa dukeshin tejet joshëse.