fbpx

Më 30 korrik janë zgjedhjet/ Ja kandidatët për rektor në Universitetin e Tiranës

Një tjetër kandidate i shtohet garës për Rektor të Universitetit të Tiranës. Prof.Dr Kozeta Sevrani nga fakulteti i Ekonomisë i është bashkuar garës, duke e çuar në tre numrin e kandidaturave.

Kujtojmë se përvecc znj. Sevrani janë në garë edhe Artan Hoxha (Fakulteti i Drejtësisë), Mimoza Hafizi (Shkencat e Natyrës).

Sipas Kryetares së KIZ se UT, Majlinda Keta, deri tani janë rreth 70 aplikantë për anëtarë senati dhe 3 kandidatë në garë për rektor Hoxha( nga drejtësia), Hafizi( nga Shkencat e Natyres, fakulteti i Mynyr Konit) dhe Sevrani (nga Ekonomia).