Mësohet data, ja kur opozita e “rrëzon” Ramën

Ka përfunduar ,mbledhja e Kryesisë dhe grupit parlamentar në selinë e Partisë Demokratike deri para disa minutash. Në këtë mbledhje  është caktuar se protesta e radhës së opozitës do të bëhet më 25 maj.

Në mbledhje u vendos që protesta të fillojë në orën 19:30. /real-news.tv/