fbpx

Meta firmos dekretin për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit, mesazhi i tij

Presidenti i Republikës, Ilir Meta pas fjalës së tij në një konferencë të jashtëzakonshme për mediat, ai firmosi live dekretin për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

Në fund të ç’dekretimit, Meta bëri simbolin e shqiponjës me duar.

“Kjo është mënyra e vetme për kontribuuar për zgjidhjen e krizës ku ndodhet vendit.  Ftoj të gjithë aktorët vendas dhe ato ndërkombëtarë,  për të vendosur dialogun dhe gjetjen e një zgjidhjeje, e cila i shërben të ardhmes europiane të vendit”, tha presidenti./real-news.tv