fbpx

Nesër sërish Tirana pa energji elektrike, mësoni zonat dhe oraret

Ditën e nesërme nuk do të ketë drita në disa zona të Tiranës.

OSHEE njofton se në datën 18 tetor do të stakohet energjia në disa zona për shkak të punimeve të planifikuara në kuadër të investimit për rikonstruksionin e kabinave.

Zonat dhe oraret

09:00-15:00 – Pjesërisht rrugët: “Albanopoli”, “Arben Broci”, “Hysen Xhura”,
“Vath Koreshi”, “Mihal Grameno”, “Haki Shehu”, “Kolë Kamsi” “Rruga e Xibrakëve”.