fbpx

“Nuk na priti njeri në Tiranë”, naftëtarët e Ballshit në protestë: Ministrja, arrogante…

Naftëtarët e Ballshit kanë protestuar sot para Unazës. Ata shprehen se në Tiranë nuk gjetën asnjë zgjidhje, madje shtojnë se ministrja u tregua arrogante.

Ata janë shprehur se greva e urisë mbetet e vetmja zgjidhje për ta.

“E provuam zgjidhjen deri në Tiranë. Siç kërkuan mjekët dhe takuan ministren duke i dhënë zgjidhje, ne nuk na priti njeri. Ministrja u tregua shumë arrogante. Opsionet janë dhënë. Le ta mbyllet nëse nuk duan të filloj punë”, tha Sokol Dautaj, kryetari i sindikatës së naftëtarëve të bashkuar.