24.5 C
Tirana
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

TË FUNDIT

ONM ankimon një tjetër vendim të KPK

spot_img

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi në detyrë subjektin e rivlerësimit, z. Adnan Kosova, prokuror pranë Prokurorisë së Përgjithshme, më datë 20.12.2018, por ONM shprehet kundër këtij vendimi dhe u ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për të ankimuar këtë vendim në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit.

Mësohet se, Komisionerët Publikë janë duke shqyrtuar në të njëjtën kohë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe rekomandimin e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit.

Komisionerët Publikë përfaqësojnë interesin publik gjatë procesit të rivlerësimit kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë.

Në seancën para KPK-së me trupë gjyqësore të kryesuar nga relatorja Xhensila Pine, Kosova është paraqitur vetë pa avokat.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat