fbpx

Parashikimi i motit, 10 Gusht 2019

I nxheti nga Saharaja është përqëndrur në Europën Juglindore i cili po jep impakt në vendin duke sjellë temperatura shumë të larta.

I gjithë vendi do të përfshihet nga vala e nxehtë  nga Saharaja . Era do të  jetë me drejtim Veriperëndim (NW) me shpejtësi maksimale  6 m/sek në bregdet. Valëzimi  i forcës 2 ballë me lartësi vale 0,3–0,5  metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë shumë të larta.

Temperaturat min dhe max:

Zonat  malore   19/37°C

Zonat e  ulëta    22/40°C

Zonat  bregdetare  22/35°C