Mësoni se përse është më mirë të flini me dritat fikur?

E keni menduar ndonjëherë përse shumica e njerëzve i fikin dritat sa herë flenë gjum?

Epo kjo sigurisht që e ka një arsye përse duhen mbajtur fikur.

Drita i bën keq trupit tuaj në mënyrë direkte, pasi nuk lejon funksionimin normal të tij.

E thënë ndryshe nëse ju mbani dritën ndezur truri nuk do të dërgojë sinjale për nevojën e qetësisë.

Nëse nuk ka dritë, trupi do bjerë gradualisht në gjendje pushimi dhe do jetë shumë e lehtë për ju që të flini.

Gjithashtu në këtë mënyrë ju rregulloni orën biologjike të trupit. /real-news.tv