fbpx

Po ju japim disa fakte argëtuese për sot!

Screenshot_8-7.jpg

Rezulton se dora mund t’ju tregojë shumë për personalitetin tuaj. Është me të vërtetë e çuditshme por ka hulumtime që përqendrohen kryesisht në gishtat tuaj.

Sekreti qëndron në gishtin e unazës dhe gishtin tregues. Në bazë të tyre mund të thuhet shumë për tipin e njeriut që je. Ky test në fakt vlen vetëm për meshkujt, sepse gjatësia e këtyre gishtave tregon nivelin e testosteronit tek meshkujt.

Ekzistojnë tri lloje: A, B dhe C.

  1. Gishti i unazës është më i gjatë se gishti tregues

Këtu flitet për burra të bukur! Ata janë simpatik dhe mund ndërtojnë marrëdhënie me këdo. Megjithatë, ata janë pak më agresive dhe e kanë me dëshirë për të marrë rreziqet mbi vete. Gjithashtu këta njerëz shpesh bëjnë më shumë para se sa kolegët e tyre me gishtin e unazës më të shkurtër.

  1. Gishti i unazës është më i shkurtër se gishti tregues

Burrat me këtë karakteristikë janë shumë të sigurt dhe madje mund të jenë pak narcisist. Këta njerëz nuk kanë probleme me të qenët shpesh vetëm dhe nuk duan të shqetësohen. Kur bëhet fjalë për dashurnë, ata nuk është se ja thonë shumë dhe nuk janë ata që bëjnë lëvizjen e parë.

  1. Gishti i unazës dhe gishti tregues janë në gjatësi të njëjtë

Kjo gjë flet mjaftueshëm! Burrat me këto duar janë ndërmjetës të mirë, shumë besnikë dhe të dashur. Këta njerëz çdo gjë e kanë të balancuar. Ata janë të qetë dhe çdo gjë duket sikur funksionon mire pikërisht për faktin se dinë të organizohen.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303