29.5 C
Tirana
E enjte, 18 Korrik, 2024

TË FUNDIT

Provimi në Mjekësi, del lista e kandidatëve dhe datat

spot_img

Përgjatë muajit prill praktikantët e degëve të shëndetësisë do t’i nënshtrohen provimit të aftësimit praktik VAP. “Gazeta Shqiptare” zbardh sot emrat e 988 kandidatëve, që do të testohen si dhe datat përkatëse për secilin.

UISH njofton se ky testim do të kryhet për të vlerësuar aftësitë që këta kandidatë kanë fituar gjatë praktikës në profesionet mami, fizioterapi, teknik laboratori, teknik imazherie dhe logopedist.

Përkatësisht do të testohen 331 studentë në profilin mami, 326 në fizioterapi, 117 në profilin teknik imazherie, 140 në teknik laboratori si dhe 74 në logopedi.

 

 

“Iu bëjmë me dije se në ditën e provimit duhet të keni me vete kartën e identitetit, një përparëse të bardhë dhe kartën e praktikantit. Provimi do të zhvillohet në ambientet e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike Tiranë, në QSUT”, – thuhet në njoftimin e Urdhrit të Infermierit.
Gjatë vitit 2012, Urdhri i Infermierit ndryshoi kushtet për të gjithë kandidatët që dëshironin të hynin në provimin e shtetit.
Sipas këtyre ndryshimeve, të interesuarit, përveç praktikës profesionale, i nënshtrohen një testimi profesional në fund të saj, ndërkohë që vetëm nëse vlerësohen pozitivisht në të, kanë të drejtë të regjistrohen për provimin e shtetit.
Konkretisht, studenti i diplomuar në programet e studimit të sipërpërmendura, ditën që regjistrohet, merr librezën e praktikës profesionale.
Në këtë librezë mbahen shënimet ditore përgjatë 12 javëve që studenti realizon praktikën, të cilat firmosen çdo ditë nga drejtuesi i saj. Në fund, libreza e firmosur nga drejtuesit vlerësohet me një numër pikësh të caktuara.
Saktësisht, ato janë nga 10 deri në 25 pikë, të cilat i njihen kandidatit gjatë realizimit të testimit profesional. Ai e merr librezën dhe 10 ditë para datës së provimit e dorëzon atë pranë Urdhrit Profesional dhe regjistrohet për dhënien e testimit profesional. (GSH)

 

 

Nr. Emri Mbiemri Kodi
1 ADELA CUKA 007 0829
2 ADELA REÇI 0117270
3 ADJOLA STOJANI 0030916
4 AIDA YZELLARI 0117356
5 AISHE KARAJ 0101083
6 ALBA MENAJ 0121119
7 ALBANA HOXHA 0101027
8 ALBINA HOXHA 0051153
9 ALBINA HAJDARAS 121140
10 ALBJONA DURA 0116521
11 ALKETA URUÇI 00412096
12 ALKETA HIMA 0117280
13 ALMA HOXHA 00412063
14 AMBRA BABAJ 0030935
15 AMBRA TAGA 0090359
16 AMELIA HAXHIU 0116551
17 ANASTASIA MUKA 0121049
18 ANAUELA YZEIRI 0116552
19 ANDUELA MANAJ 0117361
20 ANELA SHURBI 0101104
21 ANILA AGALLIU 0051146
22 ANILA NDOJ 0090343
23 ANISA DULLI 0020355
24 ANISA VRAMI 0030957
25 ANISA HASULA 00412102
26 ANISA JAKUPI 0117282
27 ANJEZA ELEZAJ 0116541
28 ANTONINA RREDHI 0116549
29 ANXHELA CELA 0010789
30 ANXHELA HYSA 0030915
MAMI VAP DATA 01.04.2019 ORA 11.00
Nr. Emri Mbiemri Kodi
31 ANXHELA BERDUFI 00412143
32 ANXHELA SULOLLARI 00412114
33 ANXHELA XHANAKU 00412133
34 ANXHELA HUNDA 0060398
35 ANXHELA KOKONECI 007 0873
36 ANXHELA MOLLAJ 121120
37 ANXHELA DISHUKA/BUSHATI 0117173
38 ANXHELA SALIAJ 0121059
39 ARENTINA GJONI 0117018
40 ARGERT KAPLLANAJ 121148
41 ARJANA SPAHIU 0020324
42 ARKELA DOKSANI 0116529
43 ARLINDA ALUSHAJ 0116557
44 ARLINDA JAZAJ/HODAJ 0121052
45 ARTA ALIAJ(LAMAJ) 0051089
46 ARTENCA GOLI 00412056
47 ARTJOLA FERA 0117328
48 AURELA ÇELA 00411932
49 AURORA QOKU 00412082
50 AZBIANA BARDHYLI 0116560
51 BESMIRA RAPI 00412064
52 BLEONA RRANÇI 00412144
53 BLEONA SHTAMA 00412131
54 BLEONA MUÇAJ 0051160
55 BLERTA GURRA 0101026
56 BORANA PIRRA 0121093
57 BRIGENA BEKA 0101090
58 BRIKENA SHKELQIMI 007 0972
59 BRIKENA ISKURTI 0116519
60 BRISELDA GJOKEJA 0060401
MAMI VAP DATA 01.04.2019 ORA 13.00
Nr. Emri Mbiemri Kodi
61 BRISILDA DISHA 00412089
62 BRISILDA TRUPJA 0116513
63 BRIXHILDA PERO 007 1006
64 BUKURIE XHYRA 00411917
65 DAJANA BAJRAKTARI 0101022
66 DANIELA BEGAJ 0051155
67 DANJELA KOLAVERI 0116674
68 DEA SKRAPI 00412090
69 DEJBORA DAUTI 0117461
70 DEJBORA DAUTI 0117461
71 DENADA LLESHI 0030885
72 DENADA SHAHINI 0030932
73 DENADA HASTOÇI 0117220
74 DENISA MALAJ 0080411
75 DENISA KOÇI 0116516
76 DENISA VATHI 0116537
77 DENISA QEMALLI 0117201
78 DENISA LAMI 0117193
79 DESARA MUHAMETI 0010786
80 DHURATA RAMOLLAJ 0101010
MAMI VAP DATA 02.04.2019 ORA 08.30
Nr. Emri Mbiemri Kodi
81 DIONILA DOKA 0116559
82 DONATELA JAHJA 0116548
83 DORARTA LLEZHI 0090337
84 DORELA KËRPICA/DILO 0117490
85 DORINA HOXHA 0030929
86 DORINA LUSHA 0090336
87 DRITA BUZO 0121036
88 EDISON QAMA 121126
89 EDITA GRUDA 0101077
90 EDONA GJOKA 0101106
91 EDONA METAJ 0101105
92 EDUARTA GJIDIA 0116593
93 EGLA LAZELLARI 007 1028
94 EJONA SINANAJ 0121019
95 ELCA MALLOSI 00412084
96 ELDA YZEIRAJ 0051167
97 ELDIONA SHEHAJ 0051139
98 ELENI TAFA 0117246
99 ELIDONA ISAKU 0020350
100 ELISA VEIS 007 1005
101 ELJANA MEHAJ 0101070
102 ELONA TANA 004945
103 ELSA REXHMAHMUTAJ 0116555
104 ELSANA HIDRI 0117248
105 ELSIDA MUÇOPATA 0117418
106 ELVISA HASANPAPAJ 0117252
107 EMANUELA LIÇAJ 0051161
108 EMANUELA MUKA 0051163
109 EMANUELA LULASHI 0101069
110 EMARILDA SHEHI 0101078
MAMI VAP DATA 02.04.2019 ORA 11.00
Nr. Emri Mbiemri Kodi
111 EMI LIKA 0030852
112 ENDI SMAJLI 0101102
113 ENIDA DUDA 0051143
114 ENKELA PALI (TOME) 007 0944
115 ENKELEDA ZHELI 00411973
116 ENKELEDA MUCKA 007 1003
117 ENTELA KLLOGJRI 00412087
118 ENXHI GREMI 0116530
119 ENXHI TAFILI 0116550
120 ERA ÇEPELE 0117103
121 ERBLINA KUMARAKU 0051157
122 ERENA HAKA/ALIMETA 0117222
123 ERGESA METAJ/BEQIRAJ 120962
124 ERIDA BRAHIMI 0115978
125 ERIDETA TRUSHI 0101075
126 ERIGESA HOXHA 00412085
127 ERIGESA HOXHA 00412085
128 ERILDA PRIFTI 0051108
129 ERION CAKONI 0090361
130 ERISA GOSTIMA 00411974
131 ERISELDA SHOTA 0030865
132 ERJOLA BABAJ 0030936
133 ERJON BALLA 00412069
134 ERJONA COBO 0010770
135 ERJONA KAMBERI 0030853
136 ERLA SHKURTA 0101076
137 ERLINDA MALKË 0060390
138 ERMA GAVOÇEJA 0101089
139 ERMELINDA RISTO 007 0978
140 ERNALDA HOXHA 00412015
MAMI VAP DATA 02.04.2019 ORA 13.00
Nr. Emri Mbiemri Kodi
141 ERNESTINA GJETA 0090368
142 ERSILA KOLA 0117167
143 ESRA SEKAJ 0101024
144 ESTER HOTI 0116539
145 ETLEVA OZUNI 0030863
146 ETLEVA KAMPULA 00412058
147 ETLEVA DAMZI 0090351
148 EVA DOÇI 0116527
149 EVA GJISHTI 0117360
150 FABIOLA DHAMO 0051158
151 FABIOLA MOLLAI 0116524
152 FATIME TOLI 00412127
153 FATJOLA KAPOLLARI 0030851
154 FATJONA DULAJ 0116518
155 FITNETE BICA 00411930
156 FJOGERTA TAFANI 00412061
157 FJORALBA MEÇI 0030924
158 FJORALBA OSMANI 00411983
159 FJORALBA NAJTELLARI 007 0999
160 FJORALBA LIPO 0116525
MAMI VAP DATA 03.04.2019 ORA 08.30
Nr. Emri Mbiemri Kodi
161 FJORIDA SENJA 0116520
162 FLORIADA TOÇILA 0117316
163 FLORIDA SAVA 0030874
164 FRANÇESKA NASUFI 0051093
165 FRANÇESKA AZIZOLLI/HASANI 0117478
166 GABRIELA CAMI 007 1014
167 GENSILA DUKAGJINI 0116909
168 GENTA GJIDIA 0116526
169 GENTIANA PEQINI 0116556
170 GLORJA STAFAJ 0020356
171 GREIS RAFTI 0116532
172 GRETA DEVIJA 0051088
173 GRISELDA DEDJA 0117417
174 GRISELDA PJETRI 0101080
175 GRISILDA ÇOBANI 0060386
176 HAMITE FERRA 0121152
177 HANME SULO 0051087
178 HYGERTA HAXHILLARI 0116512
179 HYGERTA JELLA 0116536
180 HYSNIJE ZENELI 0116517
181 ILVA LLESHI 00412059
182 ILVA VELI 0116535
183 ILVENA MEDOLLI 007 1000
184 INA THOMA 007 1018
185 IRILDA KALAJ 0090332
186 IRISI GRADA 0030854
187 IZMIRA LEKAJ 0101084
188 JEMINE DURO 0030881
189 JOANA LLUPI 0117063
190 JOHANA SANI 0121122
MAMI VAP DATA 03.04.2019 ORA 11.00
Nr. Emri Mbiemri Kodi
191 JONA SEFGJINI 0090377
192 JONIDA TOSLLUKU 0060389
193 JONIDA KALLAJA 0117408
194 JOSILDA LIKOLLARI 007 1019
195 JOZEFINA NIKA 0101099
196 JULI PREZA 0116543
197 JULJANA ZEQIRI 0117477
198 KALINA MEMISHA 0060393
199 KATERINA KOÇANI 0116515
200 KATERUNA MANÇE 0051117
201 KEJSI GJONAJ 0117166
202 KEVJANA LIPO 00412060
203 KITAIRDA HOXHA 00412062
204 KLARISA HUSHI 00412113
205 KLASENA BARDHI 00412128
206 KLAUDIA GJONPALAJ 0090339
207 KLAUDJA SHINKO 0117186
208 KLEA ZEQO 007 1007
209 KLEA FRAHOLLI 0116534
210 KLEA PULA 0117409
211 KLEVISA SHPATA 0051133
212 KRISTELA MUSTAFA 0121054

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat