Sekreti për një gjumë më të mirë

Ne vazhdimisht jemi duke kërkuar për mënyra se si të bëjmë gjumë më të mirë.

Sigurisht se praktikojmë kujdes në ushqim, dieta, konsum të ulët të kafesë e deri te shmangia e pajisjeve elektrike, vetëm që të bëjmë gjumë të mirë.

Por, siç duket, mënyra më e mirë dhe më e kënaqshme për të bërë një gjumë sa më të mirë është të kryeni marrëdhënie seksuale para gjumit.

Sipas një studimi të ri të kryer në Universiteti Central Queensland ku u anketuan 800 meshkuj dhe femra për jetën e tyre seksuale, rezultatet tregojnë se marrëdhënia seksuale para gjumit e përmirëson kualitetin e përgjithshëm të gjumit.

Ata kanë zbuluar se për 59% të femrave dhe 68% të meshkujve,  marrëdhënia seksuale para gjumit i ndihmon të flenë më mirë.

Sipas sondazhit, përjetimi i orgazmës ka qenë i rëndësishëm për një natë të qetë për 68% të femrave dhe 74% të meshkujve./real-news.tv/