Sëmundjet që trajton lëngu i panxharit

Panxhari është një perime me vlera të shumta ushqyese, që mbron zemrën nga sëmundje të ndryshme dhe pastron trupin nga toksinat.

Një veçori e lëngut të panxharit është pikërisht luftimi i qelizave kancerogjene në trup.

Studime të shumta theksojnë se panxhari përdoret për trajtimin e kancerit të gjirit dhe prostatës.

Më tej, panxhari pastron mëlçinë pasi përmban antioksidantë.

Gjithashtu nëse keni probleme me jashtëqitjen, panxhari ju ndihmon në trajtimin e kapsllëkut.

Së fundmi, konsumimi i panxharit do t`ju ndihmojë në mbrojtjen e qelizave të trupit duke luftuar inflamacionet./real-news.tv