fbpx

Shpërthen Artan Lame: O Kadastrën, o qokën…

Drejtori i Përgjithshëm i Kadastrës, Artan Lame njoftoi hapjen e 74 vendeve të punës në rang vendi.

Njoftimin e përcolli dhe me një apel drejtuar familjarëve por edhe deputetëve dhe miqve të tij: 

Mos hajdeni të më kërkoni të punësoj njerëz. O më thoni të bëj Kadastrën o më thoni të bëj qokën.. të dyja bashkë nuk bëhen”