Si u veshën të famshmit në tapetin e kuq të Grammy Awards 2019

Mbrëmja e djeshme ka qenë e magjishme për eventin e muzikës pasi të famshmit kanë zbritur në tapetin e kuq të  Grammy Awards 2019.

Këtu kemi sjellë veshjet e artisteve të cilët morenë pjesë në event duke filluar nga veshjet me të çuditshme tek ato me class dhe me të bukura

Shikoni me poshtë galerinë ndoshta merrni dhe ju ndonjë ide për veshjet në mbrëmjet festive: