fbpx

Tirana sërish pa drita në dy ditët në vijim, ja zonat

Sërish disa zona të Tiranës nuk do të kenë energji elektrike në datat 10 dhe 11 tetor.

Dritat do të shkëputen si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave në këto zona:

Njoftimi i OSHEE:

10 tetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Petro Marko”, “Asim Vokshi”, zona përballë Shkollës “Harri Fultz”

10:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Manol Konomi”, “Hoxha Tahsim”

12:00 -15:00

Pjesërisht rrugët: “Qemal Stafa”, “Riza Jasa”

11 tetor

09:00 – 15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga e Durrësit”, “Andrea Kostallari”