fbpx

Tre ditët e radhës Tirana pa drita, mësoni oraret dhe zonat

Sërish Tirana nuk do të ketë drita në 3 ditët e ardhshme, përkatësisht nga 19 deri më 21 tetor.

OSHEE bën me dije se energjia do të stakohet pas po punohet për rikonstruksionin e kabinave.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 19 dhe 21 Tetor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë, në datat 19 dhe 21 tetor do të stakohet energjia në këto zona në kryeqytet.

Më poshtë oraret dhe zonat e prekura nga investimi

19 tetor
09:00-15:00
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Haki Shehu”, “Kole Kamsi”, Rruga e Xibrakëve

21 tetor
Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Petro Nini Luarasi”, “Sali Nivica”