Trendet e flokëve për 2019-tën

Kritikët e modës, eksperëtët, blogeret kanë folur me njëri-tjetrin dhe na kanë njohur me tendencat e flokëve që do të dominojnë gjatë gjithë vitit 2019.

1.Trendi i flokëve që nuk ka për të ikur ndonjëherë mesa duket është modeli i flokëve të shkurtra që quhet prerja ‘bob’ dhe do të jetë tendenca më e përhapur e flokëve gjatë 2019. Ky model flokësh u shkon të gjitha femrave.

2.Ti lyesh flokët rozë!

3.Flokët natyrale

Gjatë këtij viti do të shkojmë drejt ngjyrës natyrale dhe nuanca më e përdorur do të jetë ajo e gështenjës.

4.Flokët e gjata të drejta

Me këtë lloj trendi na kanë prezantuar disa nga shtëpitë e modës gjatë prezantimit të koleksioneve të tyre. Është një model flokësh shumë femërore dhe mjaft elegante.

5.Mos harroni aksesorët tek flokët

Në 2019 janë rikthyer karficat e viteve ’90 dhe është një mënyrë kaq interesante për të zbukuruar flokët tuaja.

 /real-news.tv/