Turizmi, shpresa e ekonomisë shqiptare, por…

Shqipëria po frekuentohet gjithnjë e më shumë prej turistëve të huaj, që dita ditës po e zbulojnë këtë vend me bukuritë e natyrës që ofron si destinacion turisitk. Megjithatë infrastruktura le ende për të dëshiruar dhe pushuesit përballen me probleme.