fbpx

4 kërkesat urgjente/ Pronarët e bizneseve fasone në Krujë shkresë zyrtare qeverisë

vater.jpg

Fasoneritë në Krujë janë kthyer në një vatër të përhapjes së COVID-19. Ditën e sotme, pronarët e bizneseve fasone kanë bërë 4 kërkesa ndaj qeverisë nëpërmjet një shkrese zyrtare, ku kërkojnë që qeveria të marrë përsipër me fondet e saj, kostot shtesë për realizimin e masave të punës ndaj parandalimit të koronavirusit, masa të cilat duhet të jenë teknikisht të arritshme për ta.

“Qeveria të marri përsipër me fondet e saja, kostot shtesë për realizimin e masave të punës ndaj parandalimit të COVID-19, dhe këto masa duhet të jenë teknikisht të arritshme për Ne (si p.sh, pamundësia e rendimetit në punë me doreza përgjatë gjithë orarit të punës. Pamundësia e distancimit fizik, përsa kohë një Linjë Makinerie 25 metra e gjatë, sipas udhëzimeve nga ekspertët që kanë bërë montimin, nuk duhet të punojnë më pak se 45 punonjës, për të plotësuar kushtet e shëndetit dhe sigurisë në punë, si dhe për një prodhim minimal me standarte normale, dhe të tjera të dhëna teknike të punës konkrete sipas të cdo Fabrike Fason).

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303