fbpx

Ambasada njofton shqiptarët: Jeni ende në kohë të aplikoni për Lotarinë amerikane

Ambasada amerikane në Tiranë njoftoi qytetarët shqiptarë sot se janë akoma në kohë që të dorëzojnë aplikimin tuaj për lotarinë DV2021. “Plotësojeni aplikimin vetë dhe na pyesni nëse keni pyetje mbi procesin”, shkruan ambasada në Fb.

Aplikimet për Programin e Lotarisë DV2021 janë të hapura deri më 5 Nëntor, ora 18:00.