fbpx

Anulohet zyrtarisht panairi i librit për këtë vit!

thumbs_b_c_1c1b581b5f09945023a45b7c044b837f.jpg

Edicioni i 23-të i panairit të librit, që organizohet çdo vit në kryeqytet, është anuluar zyrtarisht. Shoqata e Botuesve Shqiptarë ka bërë të ditur se panairi është anuluar si pasojë e masave të marra për parandalimin e përhapjes së mëtejshme të Covid-19. Në deklaratën e Shoqatës thuhet se ata kanë bërë çdo përpjekje për ta organizuar, por kanë marrë një përgjigje negative nga Ministria e Shëndetësisë, sepse panairi përbën rrezikshmëri të lartë për përhapjen e virusit.

Panairi i 23-të i librit pritej të mbahej nga data 12-15 nëntor në Pallatin e Kongreseve.

Deklarata e Shoqatës së Botuesve Shqiptarë

Të dashur kolegë botues, librarë, ekspozues, pjesëmarrës në Panairin e Librit të Tiranës,

ju vëmë në dijeni që, pavarësisht gjithë interesimit tonë dhe përgatitjeve për të bërë të mundur organizimin e Panairit të 23 të Librit, sipas planifikimit më 12-15 nëntor 2020, përgjigja që erdhi sot, dt. 14.10.2020, nga Ministria e Shëndetësisë dhe e Mbrojtjes Sociale, është negative, për shkak të “rrezikshmërisë së lartë në përhapjen e Covid-19 gjatë këtij aktiviteti, në situatën në të cilën ndodhemi”.

Ju falënderojmë të gjithëve për mirëkuptimin dhe mbështetjen dhe ju urojmë punë të mbarë,

Grupi organizator

 

REAL NEWS 

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303