fbpx

Çfarë po ndodh në Elbasan? RENEA dhe Policia zbarkojnë me urgjencë, mësohet se…

Edhe ditën e sotme vijojnë postblloqet në Ebasan. Policia dhe RENEA kanë vijuar me kontrollet në pika të ndryshme të qytetit.

Një postoblok është stacionuar tek rrethrrotullimi i Bradadeshit, ku çdo mjet i dyshimtë i nënshtrohet një kontrolli të imtësishëm.

Ndërkohë postblloqe ka pasur dhe pranë hyrjeve e daljeve në qytet.

Në 72 orët e fundit, janë shoqëruar dy persona por polícia nuk ka dhënë detaje rreth tyre. Ndërsa një tjetër është árrèstuar si i dyshuar për ngjarje krímínale.