Këngëtari i njohur në një lidhje me Marsela Çibukaj

Vitmar Basha këngëtari i njohur, rrëfeu në një intervistë se është në një lidhje me këngëtaren e talentuar Marsela Çibukaj.

Ai ka qenë i ftuar në emisionin “Lart Poshtë”, dhe pranoi se motivi i tij për albumin ishte pikërisht Marsela.

Këngëtari pranoi se ajo kishte qenë shtysa kryesore dhe se e inspiron aq shumë saqë ai e quan ‘Muzë’.

Vitmari ka jetuar në Itali për gati 15 vite dhe në vitin 2009 ai u kthye në Shqipëri, Marsela gjithashtu ka jetuar në Itali.

Duket se dyshja përveç profesionit, talentit kanë mjaft të përbashkëta./real-news.tv