fbpx

“Më ke evlat, je në terezi?”. Zbardhen përgjimet, babai i kërkon vajzës marrëdhënie seksuale: Do ndihesh…

Përgjime tronditëse janë ato të siguruara nga Ballkanëeb, ku babai i kërkon vajzës së tij të kryejnë marrëdhënie seksuale bashkë. Bëhet fjalë për babain 37 vjeçar nga Maliqi i Korçës dhe vajzën 18-vjeçare.

Babai i thotë të bijës se nuk i komandon dot ndjenjat për të dhe se askush nuk do ta marrë vesh, nëse ndodh gjë.

Përgjimet:

Babai: Vetëm 1 here, do ndihesh mirë.

Vajza: Ti je babai im

Babai: Dakord që jam babai yt, po kjo eshte ndjenje

Vajza: Neser flasim

Babai: E di me babi e di, flasim kur të duash, por këto janë ndjena, ndjenjat nuk komandohen.

Vajza: Ndjenjat do ti komandosh aty ku duhen jo aty ku nk duhen.

Babai: …..

Vajza: Nuk duhet te flasësh me mua për budallëqe

Babai: Jo nuk është nuk është gjë e zotit ajo

Vajza: Edhe clidhje ka me mua?

Babai: Jo nuk ka lidhje, por që ta dish

Vajza: Mos fol budallëqe ik fli gjumë

Babai: Vetëm një herë

Vajza: Po ti je babai im

Babai: E di, por është ndjenjë

Vajza: Je në vete o ba, po më ke evlat, je në terezi?

Babai: Ndjenjat nk komandohen, pastaj kush do e marrë vesh?