fbpx

Rama del në mëngjes dhe jep lajmin e mirë për të gjithë ne

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetin social Facebook shifrat e mbështetjes financiare nga qeveria për bujqësinë në Shqipërinë.

STATUSI NGA EDI RAMA

MIRËMËNGJES 😊

dhe me këtë krahasim të thjeshtë, që tregon se ndryshimi në bujqësi, zgjerimi i sipërfaqes së tokës së punuar, rritja e eksporteve, ulja e importeve bujqësore, janë rezultate të mbështetjes financiare gati trefish nga qeveria të punës në fshat, ju uroj një ditë të mbarë🙏