fbpx

Rama publikon fotot dhe jep mesazhin e rëndësishëm: Gur-gur bëhet mur

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pak më parë në Facebook disa foto të kantierëve të rilindjes urbane. “Gur-gur, bëhet mur”, thekson Rama në mesazhin e tij.

MESAZHI I RAMËS

Kantieret e RILINDJES URBANE nga unaza e Bajram Currit në unazën e re të Konispolit, nga rruga e Thethit në Kalanë e Tepelenës dhe Lungomaren e Sarandës, nga rrugët e fshatrave të Malësisë së Madhe, Elbasanit, Beratit e Përmetit deri tek Lungomarja e Durrësit dhe me radhë, ku punohet punohet papushim për #ShqipërinëqëDuam🇦🇱☀️

#GurGurBëhetMur

1 2 3 4 5 6 7 8 9
<
>