fbpx

Taulant Balla mesazh të fortë: Në këtë luftë, asgjë nuk vlen më shumë se jeta

Kryetari i Grupit Parlamentar të PS, Taulant Balla, ka publikuar në rrjetin social Facebook një mesazh të fortë për qytetarët.

“Mirëmëngjes, në këtë luftë asgjë nuk vlen më shumë se jeta dhe mbrojtja e jetës është qëllimi, ne jemi mjeti për realizimin e këtij qëllimi njerëzor, qytetar, kombëtar”, shkruan Balla.

Ky mesazh vjen në një situatë të vështirë që po kalon Shqipëria dhe e gjithë bota, të krijuar nga koronavirusi.